آشپزی

نان موز ادویه دار چای پرش به دستور غذا

نان موز ادویه دار چای
پرش به دستور غذا

این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. خط مشی افشای کامل من را بخوانید.

آغشته به هل، دارچین، زنجبیل و فلفل دلمه‌ای، این نان موزی با ادویه چای ترکیبی دوست‌داشتنی برای نان موزی معمولی است.

chai spiced banana bread

چای در بسیاری از کشورها کلمه واقعی چای است، اما وقتی در ایالات متحده چای می‌گوییم، معمولاً به چای ماسالا اشاره می‌کنیم که نوشیدنی نرم و آرام‌بخشی است که از چای سیاه، شیر و ادویه‌های معطر هندی ساخته می‌شود. طعم آن به زیبایی با نان موزی تطابق دارد، بنابراین من یکی از دستور العمل های نان موزی مورد علاقه خود را انتخاب کردم و به آرامی آن را با ادویه های چای گرم مانند هل، دارچین، زنجبیل و فلفل دلمه ای مخلوط کردم.

فهرست محتوا

“این دستور پخت نان موزی مورد علاقه من در سایت شماست! فکر کنم ادویه ها و خامه ترش واقعا عالیه! من آن را در یک گردهمایی سرو کردم و خیلی از آن تعریف کردم… خیلی خوب!»

سیندی

آنچه برای تهیه نان موز ادویه دار چای نیاز دارید

Bread ingredients including sour cream, vanilla, and eggs.60p

همانند همه دستور العمل های نان موزی، از موز بسیار رسیده برای تندترین طعم موز و بافتی که به راحتی له می شود استفاده کنید.

دستورالعمل های گام به گام

Bowl of creamed butter and sugar.

با خامه زدن کره و شکر شروع کنید تا سبک و پفکی شود. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید.

Egg in a bowl of creamed butter and sugar.

بعد از هر اضافه شدن به خوبی ترکیب می شود.

Electric mixer in a bowl of yellow creamed mixture.

در یک کاسه بزرگ جداگانه، آرد، جوش شیرین، نمک و ادویه ها را با هم ترکیب کنید.

Bowl of unmixed dry ingredients.

خوب هم بزنید.

Whisk in a bowl of dry ingredients.

مخلوط خشک را به مخلوط کره اضافه کنید.

Wet and dry ingredients in a bowl.

مخلوط کنید تا مخلوط شود.

 and mix to blend.

موز له شده، خامه ترش و وانیل را اضافه کنید.

Bananas, sour cream, and vanilla in a bowl with dough.

خوب مخلوط کنید.

Bowl of chai-spiced banana bread dough.

خمیر را به یک قالب نان 9 × 5 × 3 اینچی چرب شده منتقل کنید.

Loaf pan of chai-spiced banana bread dough.

به مدت 60-70 دقیقه بپزید. بگذارید حدود ده دقیقه در تابه خنک شود.

how to make banana bread

سپس روی توری سیمی بچرخانید تا کاملا خنک شود. لذت ببرید!

chai spiced banana bread

chai spiced banana bread @onceuponachef

این دستور غذا را شما درست کردید؟

من دوست دارم بدانم چطور شد! لطفا با گذاشتن یک بررسی در زیر به من اطلاع دهید. یا یک عکس بگیرید و آن را در اینستاگرام به اشتراک بگذارید. حتماً مرا تگ کنید @onceuponachef.

نان موز ادویه دار چای

این نان موزی ادویه‌شده با هل، دارچین، زنجبیل و فلفل دلمه‌ای، ترکیبی دوست‌داشتنی روی نان موزی معمولی است.

مواد تشکیل دهنده

  • 1 چوب (½ فنجان) کره بدون نمک، در دمای اتاق
  • 1 فنجان شکر دانه ریز
  • 2 تخم مرغ بزرگ، دمای اتاق
  • 1 ½ فنجان آرد همه منظوره را با قاشق داخل پیمانه ریخته و با چاقو صاف می کنیم
  • 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • ¾ قاشق چایخوری هل آسیاب شده
  • ¾ قاشق چایخوری دارچین
  • ¼ قاشق چایخوری زنجبیل آسیاب شده
  • ¼ قاشق چایخوری ادویه فلفل دلمه ای
  • ¾ قاشق چایخوری نمک
  • 1 فنجان موز بسیار رسیده له شده، از 2 تا 3 عدد موز
  • ½ فنجان خامه ترش
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • ½ فنجان گردوی خرد شده (اختیاری)

دستورالعمل ها

  1. فر را روی 350 F درجه گرم کنید. قالب نان 9 × 5 اینچی را با اسپری پخت نچسب چرب کنید.
  2. در یک کاسه بزرگ یا همزن برقی مجهز به پارو، کره و شکر را با همزن بزنید تا سبک و پفی شود، حدود 2 دقیقه. تخم مرغ ها را یکی یکی بزنید و بعد از هر بار اضافه کردن خوب مخلوط کنید. در صورت لزوم کناره های کاسه را خراش دهید.
  3. در یک کاسه متوسط، آرد، جوش شیرین، هل، دارچین، زنجبیل، فلفل دلمه ای و نمک را با هم مخلوط کنید. به مخلوط کره اضافه کنید و به آرامی بزنید تا یکدست شود. موز، خامه ترش و وانیل را اضافه کنید و با سرعت کم مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شوند. در صورت استفاده، آجیل را به آرامی هم بزنید.
  4. خمیر را در قالب نان آماده شده بریزید و بپزید تا قهوه ای طلایی عمیق شود و تستر کیک که در مرکز قرار داده شده تمیز شود، 60-70 دقیقه. اجازه دهید حدود 10 دقیقه در تابه استراحت کند، سپس روی توری قرار دهید تا کاملا خنک شود. این نان را بهتر است به صورت گرم در فر یا برشته میل کنید.
  5. دستورالعمل‌های مناسب برای فریزر: نان را می‌توان تا 3 ماه منجمد کرد. پس از خنک شدن کامل، آن را در فویل آلومینیومی، بسته بندی فریزر بپیچید یا در کیسه فریزر قرار دهید. قبل از سرو، یک شب در یخچال ذوب کنید.

اطلاعات تغذیه

طراحی شده توسط Edamam

  • در هر وعده (12 وعده)
  • اندازه سرو: 1 تکه (بدون آجیل)
  • کالری: 232
  • چربی: 11 گرم
  • چربی اشباع شده: 6 گرم
  • کربوهیدرات: 32 گرم
  • شکر: 19 گرم
  • فیبر: 1 گرم
  • پروتئین: 3 گرم
  • سدیم: 271 میلی گرم
  • کلسترول: 56 میلی گرم

این وب سایت فقط برای مقاصد اطلاعاتی نوشته و تولید شده است. من یک متخصص تغذیه معتبر نیستم و اطلاعات تغذیه ای موجود در این سایت توسط یک متخصص تغذیه یا سازمان غذا و دارو ارزیابی یا تایید نشده است. اطلاعات تغذیه ای به عنوان یک حسن نیت ارائه می شود و نباید به عنوان تضمین تلقی شود. داده ها از طریق یک ماشین حساب تغذیه آنلاین، Edamam.com محاسبه می شود. اگرچه من تمام تلاش خود را برای ارائه اطلاعات دقیق تغذیه ای انجام می دهم، اما این ارقام فقط باید به عنوان تخمین در نظر گرفته شوند. عوامل مختلفی مانند انواع محصول یا برندهای خریداری شده، نوسانات طبیعی در محصولات تازه، و نحوه پردازش مواد تشکیل دهنده، اطلاعات موثر تغذیه ای را در هر دستور غذایی تغییر می دهد. علاوه بر این، ماشین‌حساب‌های آنلاین مختلف بسته به منابع و الگوریتم‌های مربوط به تغذیه خود، نتایج متفاوتی را ارائه می‌دهند. برای به دست آوردن دقیق ترین اطلاعات تغذیه ای در یک دستور غذا، باید با استفاده از ماشین حساب تغذیه دلخواه خود، اطلاعات تغذیه ای را با مواد اصلی استفاده شده در دستور غذای خود محاسبه کنید.

مشاهده دستور العمل های بیشتر:

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا